2.700 Ευχαριστημένοι πελάτες το 2023, Ευχαριστούμε!

+30 28210 60120

Chania airport PanoramaΗ εταιρία μας προσφέρει ενοικιάσεις αυτοκινήτων στο αεροδρόμιο Χανίων (CHQ). Κάντε κράτηση του αυτοκινήτου σας με παράδοση στο αεροδρόμιο και ξεκινήστε τις διακοπές σας με άνεση και ανεξαρτησία. Μόλις συναντήθείτε με τον εκπρόσωπο μας στο αεροδρόμιο συμπληρώνουμε τα στοιχεία σας στο μισθωτήριο συμβόλαιο, ολοκληρώνεται η πληρωμή και εντός ολίγων λεπτών έχετε το αυτοκίνητο της κράτησης σας. Θυμηθείτε να έχετε μαζί σας την άδεια οδήγησης και την ταυτότητα σας, για την πληρωμή του αυτοκινήτου δεχόμαστε μετρητά και πιστωτικές κάρτες. Για την επιστροφή του αυτοκινήτου όταν τελειώσετε τις διακοπές σας διατηρούμε εγκαταστάσεις πάρκινγκ μπρόστα από την είσοδο του αεροδρομίου εντός του χώρου "Akrotiri Station". Μετά που θα παραλάβουμε το όχημα χρησιμοποιούμε ένα μίνιβαν και σας οδηγούμε μέσα στο αεροδρόμιο.

Φεύγωντας από το αεροδρόμιο προς το ξενοδοχείο σας.

Το αεροδρόμιο των Χανίων βρίσκεται στην περιοχή του Ακρωτηρίου. Μετά που θα ενοικιάσετε το αυτοκίνητο είναι πολύ εύκολο να βρείτε τον δρόμο για τον προορισμό σας. Μόλις βγείτε από το αεροδρόμιο θα δείτε ταμπέλες να δείχνουν κατεύθυνση προς Σούδα ή Χανιά. Αν ακολουθήσετε τη σήμανση για Χανιά οι ταμπέλες θα σας οδηγήσουν στο κέντρο της πόλης των Χανίων. Αν ακολουθήσετε τη σήμανση για Σούδα θα οδηγηθείτε προς την εθνική οδό Χανίων Ρεθύμνου, έπειτα μπορείτε να πάτε ανατολικά (Ρέθυμνο, Ηράκλειο, Γεωργιούπολη) ή δυτικά (Πλατανιάς, Κίσσαμος, Μάλεμε). Τέλος, με κάθε ενοικίαση παρέχουμε δωρεάν ένα χάρτη της Κρήτης ο οποίος μπορεί να σας φανεί ιδιαίτερα χρήσιμος εάν ο προορισμός είναι κάποιο μακρινό χωριό και πρέπει να οδηγήσετε στο επαρχιακό οδικό δίκτυο της Κρήτης.

Διαλέξτε τη σωστή διαδρομή ανάλογα με το προορισμό σας.

Στο παρακάτω χάρτη θα σας δείξουμε 2 διαδρομές φεύγωντας από το αεροδρόμιο. Αυτές οι διαδρομές είναι οι ευκολότερες προς το ξενοδοχείο σας. Σας προτείνουμε να βρείτε σε ποια περιοχή είναι το ξενοδοχείο σας και απλώς να ακολουθήσετε την ευκολότερη διαδρομή.

1) Αεροδρόμιο Χανίων→ Πόλη Χανίων
2) Αεροδρόμιο Χανίων→ Εθνική οδός Δυτικά (Πλατανιάς, Κίσσαμος, Κολυμπάρι)

Όλα τα εικονίδια έχουν περιγραφές, κάντε μεγέθυνση και μελετήστε το χάρτη και θα έχετε σωστό προσανατολισμό φεύγωντας από το αεροδρόμιο Χανίων.

Αναζήτηση

Υπηρεσίες στο αεροδρόμιο

  • Απλή και εύκολη διαδικασία παράδοσης
  • 24 ώρη εξυπηρέτηση παράδοσης και επιστροφής
  • Επιλογές για ενοικίαση χωρίς πιστωτική κάρτα
  • Ξεκάθαρη πολιτική καυσίμου
  • Οδικός Χάρτης της Κρήτης
  • Διαθέσιμα παιδικά καθίσματα
  • Δύο οδηγοί στο συμβόλαιο
  • Δεκτές οι πιστωτικές κάρτες

Kappa στο αεροδρόμιο Χανίων

CONNECT WITH US

 

 

 

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

KAPPA RENTAL SERVICES

Πλατανιάς-Χανιά-Κρήτη

+30 28210 60120

info@auto-kappa.gr

ESPA Banner