2.700 Ευχαριστημένοι πελάτες το 2023, Ευχαριστούμε!

+30 28210 60120
Η Κρήτη είναι το μεγαλύτερο νησί της Ελλάδας και ένα από τα ομορφότερα μέρη στον κόσμο. Ο συνδυασμός της Κρητικής φιλοξενίας, των αρχαίων μνημείων, της άγριας φύσης και των αμέτρητων παραλιών την καθιστούν ως ένα από τα ωραιότερα μέρη για διακοπές. Παρακάτω προτείνουμε μερικές από τις καλύτερες ημερήσιες αποδράσεις με αυτοκίνητο στο νησί της Κρήτης.

Ημερήσια εκδρομή στην παραλία του Ελαφονησίου.

Η παραλία του Ελαφονησίου βρίσκεται στο νοτιοδυτικό άκρο της Κρήτης και απέχει από την πόλη των Χανίων περίπου 75 χλμ. Η διαδρομή είναι εύκολη χωρίς απρόσμενες εκπλήξεις. Για το Ελαφονήσι υπάρχουν παντού ταμπέλες.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Η παραλία Ελαφονήσι στα Χανιά- Ελλάδα

Επίσκεψη στο κέντρο και την παλιά πόλη των Χανίων

Η πόλη των Χανίων βρίσκεται στο Βορειοδυτική ακτή της Κρήτης. Ο πληθυσμός της πόλης ανέρχεται περίπου στις εβδομήντα χιλιάδες και είναι η πρωτεύουσα του νομού Χανίων. Κατά την επίσκεψη σας στα Χανιά.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Χανιά παλιά πόλη

Επίσκεψη στον αρχαιολογικό χώρο της Κνωσού και την πόλη του Ηρακλείου.

Ο αρχαιολογικός χώρος της Κνωσού αναφέρεται στον Μινωικό πολιτισμό και στο παλάτι του βασιλιά Μίνωα. Η τοποθεσία βρίσκεται μόλις δέκα λεπτά με το αμάξι από την πόλη του Ηρακλείου.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Κρήτη Ηράκλειο Κνωσσός

Επίσκεψη στην παραλία του Σταυρού.

Η παραλία του Σταυρού ως προορισμός είναι ένα όμορφο μέρος και μια εξαιρετική επιλογή για μισή μέρα ή ολοήμερη οδική εκδρομή. Η παραλία βρίσκεται στην περιοχή Ακρωτήρι των Χανίων και η απόσταση από το κέντρο της πόλης των Χανίων είναι περίπου 15χλμ. Η παραλία έγινε γνωστή το 1964 όταν γυρίστηκε εκεί η ταινία «Ζορμπάς ».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Stavros Beach

Επίσκεψη στην πόλη του Ρεθύμνου.

Το Ρέθυμνο βρίσκεται στη δυτική Κρήτη μεταξύ των νομών Χανίων και Ηρακλείου. Όταν επισκεφτείτε την πόλη του Ρεθύμνου προτείνουμε να οδηγήσετε προς τη Μαρίνα Ρεθύμνου και να παρκάρετε στο ελεγχόμενο πάρκινγκ της Μαρίνας..
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Κρήτη Ρέθυμνο

CONNECT WITH US

 

 

 

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

KAPPA RENTAL SERVICES

Πλατανιάς-Χανιά-Κρήτη

+30 28210 60120

info@auto-kappa.gr

ESPA Banner